מלומדים

אל תשכחו את עצמכם: 3 ארוחות שאפשר להכין במהירות ללימודים

נמצאים בתקופה עמוסה ואין לכם את הפנאי להשקיע באוכל ללימודים? הגעתם למקום הנכון. במאמר הבא נציג שלוש מנות מנצחות ומהירות שיהפכו את יום הלימודים שלכם לטעים במיוחד.

כריך סלמי בלחם מלא

אין ספק שאחת האופציות הנוחות והמהירות ביותר לאוכל בריא ומאוזן רגע לפני שאתם יוצאים ללימודים זה כריך סלמי בלחם מלא. אנחנו מדברים פה למעשה על לחם מלא עם נקניק סלמי בתוספת ממרח טחינה/חומוס וירקות ליצירת מנה טובה ומלאה בחלבון. תוכלו לשלב נקניק סלמי רגיל, סלמי פפרוני או אפילו נקניק מעושן שמקורו באיטליה, שזה כבר ישדרג לכם את המנה ביג טיים. המלצה שלנו, על מנת שהכריך לא יירטב לכם בדרך ויאבד מהטריות שלו עד שתאכלו אותו, את העגבניות תיקחו אתכם בתוך קופסה נפרדת ותכניסו אותן לכריך רק כשאתם אוכלים אותו.

אגב, כמובן שאתם יכולים לבחור באיזה נקניק שאתם רוצים, ממש לא חובה סלמי, תוכלו כמובן לשלב פסטרמה אם בא לכם ואפילו ללכת על כריך בשילוב של כמה נקניקים ביחד, כמו סלמי, פסטרמה, אווז ועוד. זה באמת יהפוך את הכריך שלכם לחגיגה אחת שלמה ואין לנו ספק שהחברים שלכם ללימודים יקנאו בכם. נגיעה של רוטב פסטו ועגבניות מיובשות תקפיץ את הכריך שלכם רמה אחת למעלה ותגרום לכם ללקק את האצבעות.

שקשוקה טרייה ועסיסית

אם לא בא לכם על כריך ואתם רוצים מנה מפנקת יותר, אין ספק ששקשוקה היא אחת המנות הטעימות והמהירות ביותר שתוכלו להכין. אנחנו ממליצים על שקשוקה עם שתי ביצים ורוטב עגבניות עסיסי. אם אין לכם זמן להתחיל לחתוך ולבש את העגבניות אתם תמיד יכולים להשתמש ברסק עגבניות מוכן, אך כמובן שאנחנו ממליצים ללכת על הדבר האמיתי. תוכלו גם לרכוש רוטב עגבניות מוכן ופשוט לחמם אותו בלימודים, אין עם זה שום בעיה.

רוצים להפוך את השקשוקה שלכם לטעימה במיוחד? קחו טיפ מאיתנו. לקראת סוף הבישול הוסיפו כף סוכר לשקשוקה, זה יגרום לאיזון של הטעמים ויעשה את השקשוקה שלכם למתוקה מעט, פשוט מעדן. את השקשוקה תוכלו לקחת ללימודים בתוך קופסה ולנגב אותה עם לחם. תוכלו אפילו לאכול אותה בתוך בגט אם אתם מתחברים לזה, מעדן טעים במיוחד. יש לכם מיקרוגל בלימודים? אנחנו ממליצים לכם לתת לשקשוקה שלכם איזה בוסט לפני שאתם אוכלים אותה.

פסטה עגבניות או שמנת

זה אומנם נשמע לכם קצת מורכב, אך האמת היא שמדובר במנה סופר מהירה וסופר קלה להכנה. קמים בבוקר ומבשלים את הפסטה בתוך סיר למשך 10 דקות. את הרוטב עצמו אנחנו ממליצים לכם להכין בערב על מנת שלא תאחרו ללימודים. האופציה המהירה ביותר היא להכין רוטב עגבניות עסיסי ומהיר. אם אתם רוצים להתפרע, לכו על רוטב שמנת פטריות. אם אתם ממש רוצים להתפרע, תוכלו להכין את שני הרטבים ולעשות מיקס בניהם, זה נקרא רוטב מסעדה וזה פשוט מעדן.

חשוב לציין – לא משנה איזה רוטב אתם מכינים, אנחנו ממליצים לכם לקחת אותו אתכם בקופסה נפרדת ללימודים. אם תערבבו מראש את הפסטה עם הרוטב עד שתגיעו לזמן של הארוחה שה עלול להיות קצת פחות טעים לאכילה. כמה פירורי פרמז'ן בצד ואתם מגיעים לאוניברסיטה עם מנה שלא מביישת שום מסעדה.

לסיכום

אם אתם רוצים להכין מנה מהירה וטעימה ואין לכם את כל הזמן בעולם כדי להשקיע בה, אנחנו בהחלט ממליצים לכם לבחור באחת המנות שסקרנו במאמר הזה.

פוסטים אחרונים
Scroll to Top